linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking

Amsta Karaad: wonen, ondersteuning en begeleiding op maat

Zorg voor mensen met een verstandelijke beperking in Amsterdam

Mensen met een verstandelijke beperking hebben dezelfde wensen in het leven als ieder ander: een fijne plek om te wonen, vrienden en een zinvolle tijdsbesteding. Alleen heb je met een verstandelijke beperking wel vaker hulp nodig om deze wensen waar te maken. Amsta Karaad biedt je ondersteuning en begeleiding op maat in Amsterdam.

 

Wonen, ondersteuning en dagbesteding

Bij Amsta Karaad helpen we je om zo te wonen en te leven, zoals je zelf wilt. We doen dat in heel Amsterdam, met allerlei woonvormen, ambulante ondersteuning en dagbesteding. Amsta Karaad is er voor iedereen, ook als je een ernstige verstandelijke beperking hebt of naast je beperking ook lichamelijke of psychiatrische problemen hebt.

Alle aandacht voor mensen met een verstandelijke beperking

Bij Amsta Karaad sta je als cliënt centraal. We passen de zorg en ondersteuning aan op wat je zelf kunt. Welke wensen en mogelijkheden heb je? Dat is ons uitgangspunt van jouw begeleiding. Onze ervaren professionals, waaronder persoonlijk begeleiders, gedragswetenschappers en artsen gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, staan voor je klaar op een onze locaties in Amsterdam. Of ze komen bij je thuis langs. Voor de ambulante zorgverlening (zorg aan huis) werkt Amsta Karaad nauw samen met diverse maatschappelijke organisaties. 

Meer weten over onze zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Of heb je een andere zorgvraag? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact