Rengerskerkestraat

Rengerskerkestraat

Rengerskerkestraat

Rengerskerkestraat 85/ 87
1069 HT Amsterdam

CSB@amsta.nl Plan je route »
Print deze pagina

Werken op deze locatie?

Bekijk de vacatures  »

Rengerskerkestraat

Rengerskerkestraat 85/ 87
1069 HT Amsterdam

CSB@amsta.nl Bekijk op kaart »

Werken op deze locatie?

Bekijk de vacatures  »

Onze voorzieningen

Alle voorzieningen
Appartementgrootte: 15-20 m2
Groepsgrootte: 7-10
Vast zorgteam
Gezamenlijke woon / eetkamer
Ruime gezamenlijke tuin

Voor wie zijn we?

  • Mensen met een verstandelijke beperking

Welke zorg bieden we?

  • Kleinschalig wonen

Groepswonen in Rengerskerkestraat

Op de begane grond van een wooncomplex in Osdorp bevindt zich locatie Rengerskerkestraat voor (jong) volwassenen met een meervoudig complexe handicap of duale problematiek.

10-20 Bewoners
Appartementgrootte: 15-20 m2
Groepsgrootte: 7-10
Vast zorgteam
Gezamenlijke woon / eetkamer
Ruime gezamenlijke tuin

De Rengerskerkestraat is een woonlocatie in een rustige woonbuurt in Osdorp. Het is gelegen in de wijk tussen Stadspark Osdorp en Tussen Meer. Op Tussen Meer is een ruim aanbod aan winkels. De woongroep ligt in een woonblok waar door andere zorginstellingen ook zorg verleend wordt aan mensen met een beperking. Voor de deur is het op dit moment gratis parkeren, het gaat om openbare parkeerplekken van de gemeente. De Rengerskerkestraat heeft zelf geen parkeermogelijkheden.  

De locatie Rengerkskerkestraat bestaat uit twee groepswoningen voor in totaal 11 mensen. De begeleiding richt zich in de MCG-groep vooral op ondersteuning en verzorging, maar ook op ontwikkeling van vaardigheden en gedrag waar mogelijk. In de LVG-groep ligt de nadruk op de ontwikkeling van sociale en praktische vaardigheden en het geven van een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Ook de sociaal-emotionele ontwikkeling wordt nadrukkelijk begeleid

Faciliteiten

De woningen bevinden zich op de begane grond. In de MCG-groep van zeven personen worden sanitair, keuken en woonkamer gezamenlijk gebruikt. In de LVG-groep van vier personen heeft elke bewoner een eigen zit-slaapkamer met badkamer. Beide groepen hebben een eigen tuin, die uitkomt op een algemene binnentuin. De Rengerskerkestraat ligt in de buurt van winkelcentrum Osdorp, de Sloterplas en het Sloterpark.

Zorgprofiel

Voor verblijf in de Rengerskerkestraat is een indicatie voor ZZP4, ZZP5, ZZP6, ZZP7 of ZZP8 vereist. Lees hier meer over de zorgprofielen.

Voor het aanvragen van zorg is een indicatie van het CIZ vereist. Een deel van uw zorg wordt gefinancierd vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). In de Wlz-wijzer kunt u vinden op welke vergoedingen u recht heeft vanuit de Wlz, maar ook welke andere diensten u kunt afnemen. Kijk op onze voorwaarden-pagina voor meer informatie over de Wlz.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact

Meer lezen over de zorg van Amsta voor

Mensen met een verstandelijke beperking

Meer informatie over de woonvormen die Amsta biedt

Kleinschalig wonen