linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Kleinschalig wonen in Amsterdam

Wonen in huiselijke sfeer

Kleinschalig wonen in Amsterdam voor mensen met dementie, Korsakov, een verstandelijke beperking en psychiatrische problemen

Heeft u behoefte aan intensieve zorg vanuit een huiselijke sfeer en het gezelschap van een klein aantal medebewoners? Dan kunt u in Amsterdam terecht bij verschillende Amsta-locaties voor kleinschalig wonen. Deze zijn ingericht op het leven in een kleine groep. Amsta biedt kleinschalig wonen met gespecialiseerde zorg aan voor mensen met dementie, met een verstandelijke beperking, met psychiatrische problemen en met Korsakov.

 

Het voordeel van kleinschalig wonen

Bij kleinschalige woonvormen heeft u de privacy van een eigen zit-slaapkamer en deelt u de woon-eetkamer en keuken met uw medebewoners. Op elke groep werken vaste begeleiders. Door de kleinschaligheid vormt u een huishouden met uw medebewoners en begeleiders. U bent betrokken bij alle normale dagelijkse activiteiten zoals koken, wassen, een spelletje spelen of een wandeling maken. Familie en vrienden zijn altijd welkom om deel uit te maken van uw dag. 

Uw manier van leven

Bij Amsta hebben we oog voor uw manier van leven, uw wensen en uw behoeften. Omdat al onze groepen voor kleinschalig wonen een eigen sfeer en dynamiek hebben, gaan wij met u en uw naasten in gesprek over welke groep het beste bij u past. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat u uw leven en dag kunt invullen zoals u dat wenst.

Kleinschalig wonen voor verschillende doelgroepen

Amsta heeft door heel Amsterdam locaties voor kleinschalig wonen. Elk met gespecialiseerde zorg passend bij uw ziekte of aandoening. Er zijn kleinschalige woonvormen voor:

  • ouderen met dementie 
  • jonge mensen met dementie
  • mensen met een verstandelijke beperking
  • mensen met langdurig psychiatrische problemen
  • mensen met het syndroom van Korsakov
Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact