Zorgen voor mensen die intensieve zorg nodig hebben, is hard werken. Ook bij Amsta. Maar als werkgever doen we het net even anders. We zorgen voor uitdaging en afwisseling, bieden je kansen om te leren en besteden extra aandacht aan cliënten én medewerkers. Wie je ook bent, welke achtergrond je ook hebt, bij Amsta voel je je meteen thuis.

Dr Sarphatihuis

Werkgever met geschiedenis in de zorg

Amsta is echt Amsterdams. Je vindt ons op plekken waar we al eeuwen zorg bieden aan Amsterdammers. Zo worden in het monumentale Dr. Sarphatihuis al sinds 1782 ouderen opgevangen. Amsta is een vernieuwer in de zorg. Zo brachten we dertig jaar geleden de gehandicaptenzorg naar Amsterdam. Woonden mensen met een verstandelijke beperking eerst buiten de stad, dankzij Amsta Karaad kunnen zij deelnemen aan het stadsleven. Door de jaren heen zorgde Amsta voor vele bekende Amsterdammers zoals Ramses Shaffy. Maar we zijn er vooral voor álle Amsterdammers. Wat je achtergrond, geloof of leefstijl ook is, iedereen is welkom. En dat geldt ook voor medewerkers.

Amsta Karaad Schinkelhoek

6 redenen om bij Amsta te werken

1. Uitdagende zorg, waardevol werk

Bij Amsta zijn we er ook voor de Amsterdammers die complexe zorg nodig hebben. Die om meer dan standaardzorg vragen. Toegegeven, dat maakt je werk uitdagend en soms pittig. Maar de band die ontstaat, en het feit dat je echt iets voor iemand betekent, maakt je werk heel waardevol.

Czaar Peterpunt ouderen

2. Werken bij een kennisorganisatie

Bij Amsta schrijven we kennis met een grote K. Zo doen we bijvoorbeeld onderzoek met universiteiten en kennisinstituten, en hebben we maar liefst vier expertisecentra. Ook lopen we voorop in de kennis voor de gehandicaptenzorg. Al deze kennis delen we met de wereld en met jou.

BBL

3. Blijf groeien en leren

Als je jezelf wilt ontwikkelen, zit je goed bij een werkgever die dat op allerlei manieren support. Je kunt kiezen uit diverse interne opleidingen en cursussen, en leert veel in de praktijk. Bijvoorbeeld binnen multidisciplinaire teams waar zorgmedewerkers en behandelaren nauw samenwerken.

LVB begeleider Amsterdam

4. Oog voor jouw wensen

Amsta is een werkgever die rekening houdt met jouw wensen. Daarin gaan we ver. Neem bijvoorbeeld onze Flexpool, waarbij je invalt op verschillende locaties. Daarnaast kun je ook meer uren werken als je wilt.

Amsterdamse grachten

5. Ruimte voor eigen ideeën

Wie kennen onze cliënten het beste? Precies, de zorgmedewerkers! Daarom leggen we de verantwoordelijkheid graag dicht bij onze zorgteams. Kan er iets beter of anders? Dankzij korte lijnen kunnen we initiatieven en ideeën uit de zorgteams snel omzetten in concrete verbeteringen.

horeca

6. Je kunt jezelf zijn

We vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn. We zijn een diverse organisatie. Je ziet dat terug in de teams en in onze verschillende locaties die elk zo hun eigen karakter hebben. Zo is er altijd een plek waar je je helemaal thuis voelt.

lippenstift

Kernwaarden op z’n Amsterdams

Bij Amsta staan we voor zorg op z’n Amsterdams. We gaan no nonsens te werk, maar hebben altijd het hart op de juiste plek. Dat zie je terug in onze kernwaarden.

  • Persoonlijk & liefdevol
    Amstadammers hebben veel aandacht voor hun cliënten en collega’s.
  • Professioneel & samen
    Amstadammers staan voor professionaliteit. Hun uitgangspunt: goede resultaten bereik je samen.
  • Praktisch & oplossingsgericht
    Amstadammers zijn aanpakkers met een groot improvisatievermogen.
Check meteen alle actuele vacatures
Alle vacatures op een rij