linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Zorg voor jonge mensen met dementie

Begeleiding op maat, gewoon in Amsterdam

Zorg voor jonge mensen met dementie in Amsterdam

Dementie komt niet alleen voor bij ouderen. Ook als u jonger dan 65 jaar bent, kunt u de diagnose dementie krijgen. Dan is het prettig om te weten dat Amsta er voor u is met verschillende soorten zorg en begeleiding, afgestemd op jonge mensen met dementie. Bij ons expertisecentrum in Amsterdam kunt u met al uw vragen terecht. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste zorg.

 

Zinvolle dagbesteding bij dementie, passend bij uw leeftijd

Voor jonge mensen met dementie is speciale zorg nodig. Zo is een zinvolle invulling van de dag voor jongere mensen met dementie vaak heel anders dan voor ouderen. Ze zijn van een andere generatie en hebben dus andere voorkeur voor muziek, gespreksonderwerpen en activiteiten. Daarnaast is er meer behoefte aan fysieke bezigheden. Bij Amsta begrijpen we dat en bieden we u gespecialiseerde dagbesteding aan. Of u nu thuis woont of op een van onze locaties in Amsterdam.

Als thuis wonen met dementie niet meer gaat

Lukt het u, ondanks de ondersteuning van professionele thuiszorg en/of mantelzorgers, niet meer om zelfstandig thuis te wonen? Dan kan uw huisarts, de GGZ, een (tijdelijk) verpleeghuis of een AOC u doorverwijzen naar een van onze gespecialiseerde woningen op onze locaties Jan Bonga en De Beusemaecker in Amsterdam. Hier vindt u kleine afdelingen waar een vast team een vaste kleine groep bewoners begeleidt, behandelt en verzorgt.

Zorg voor jonge mensen met dementie kunnen bij Amsta terecht voor:

Wilt u meer weten over onze zorg in Amsterdam voor jonge mensen met dementie? Of heeft u een andere zorgvraag? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder. Bijvoorbeeld door samen op zoek te gaan naar een passende locatie voor u of uw naaste.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact