linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Begeleid wonen met 24-uurs zorg

Zelfstandig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleid wonen in Amsterdam met 24-uurs zorg

Gaat thuis wonen niet (meer), maar wil je wel je eigen plek? Dan is begeleid wonen bij Amsta in Amsterdam misschien wel iets voor jou. In de veilige omgeving van Amsta kun je een appartement huren met woon-slaapkamer, pantry en een eigen badkamer. Vaak is er ook een woonkamer die je deelt met andere bewoners. Als het nodig is, is de zorg dichtbij, 24 uur per dag. 

 

Eigen plek voor mensen met een verstandelijke beperking

Begeleid wonen is een mooie oplossing voor mensen met een verstandelijke beperking en een lichte zorgvraag. Als je niet geheel zelfstandig kunt (of wilt) wonen, vind je bij ons een beschutte en sociale woonplek.

Begeleid wonen: mét ondersteuning en toch zelfstandig

Op onze begeleid-wonen-locaties in Amsterdam woon je zelfstandig en heb je tegelijkertijd ondersteuning op maat dichtbij. Behalve een veilige woonomgeving is er bij beschermd wonen ook veel aandacht voor je sociale contacten.

Begeleid wonen met 24-uurs zorg is geschikt voor:

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact