linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Zorg voor mensen met Korsakov

Zorg, begeleiding, behandeling en wonen in Amsterdam

Zorg voor mensen met Korsakov in Amsterdam

Boodschappen doen, een maaltijd bereiden of even een blokje om. Voor de meeste mensen zijn het gewone, dagelijkse dingen. Maar met het syndroom van Korsakov zijn dit soort routines niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend voor u. Dan is het prettig dat Amsta er voor u is. In Amsterdam bieden we u zorg, begeleiding, behandeling en verschillende woonvormen, afgestemd op Korsakov.

 

Intensieve zorg en dagbesteding voor mensen met Korsakov

Amsta is gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met het syndroom van Korsakov. U kunt rekenen op intensieve zorg waarbij u samen met andere bewoners in een groep woont. Dagbesteding maakt een belangrijk onderdeel uit van de dagstructuur voor bewoners met Korsakov. Voor de dagbesteding kunt u terecht op de Werkplaats, op de Jutterij of op de woningen zelf. Alle locaties bevinden zich in Amsterdam.   

Zorg op maat: omdat iedereen anders is

Iedereen is anders. Dat geldt ook voor mensen met het syndroom van Korsakov. Daarom krijgt u bij Amsta Korsakov-zorg op maat. Wilt u zich vooral richten op uw lichamelijk herstel? Of wilt u juist werken aan het verminderen of stabiliseren van uw cognitieve of psychische stoornissen? Samen met u en uw naasten kijken we wat het beste bij u past.

Werken aan zelfstandigheid bij Korsakov

Afhankelijk van uw situatie is het soms mogelijk om uzelf weer te ontwikkelen en verder te groeien naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Samen met u werken we daaraan.

Onze zorg en begeleiding bij Korsakov is:

  • op maat, omdat de verschillen tussen bewoners groot kunnen zijn;
  • op basis van uw wensen, waarden en behoeftes;
  • afgestemd op uw mogelijkheden in plaats van uw beperkingen;
  • zoveel mogelijk in wisselwerking met u familie en andere naasten.

Onze uitgebreide kennismaking met u

Voordat u bij ons komt wonen of onze dagbesteding bezoekt, doet een gespecialiseerd opnameteam een uitgebreide intake met u. We kijken uitvoerig naar uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden en kijken vervolgens samen met u waar u het beste tot uw recht komt.

Ons expertisecentrum Korsakov is er voor u

Als specialist in zorg voor mensen met Korsakov heeft Amsta een eigen expertisecentrum Korsakov. Al onze kennis over de zorg, begeleiding, behandeling en de juiste woonvormen komt hier samen.

Zorg voor mensen met Korsakov kunnen bij Amsta terecht voor:

Wilt u meer weten over onze zorg voor mensen met het syndroom van Korsakov? Of heeft u een andere zorgvraag? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder. Bijvoorbeeld door samen op zoek te gaan naar een passende locatie voor u of uw naaste.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact