Vacatures voor medici en paramedici

Mooi werk in de Amsterdamse ouderen-, VG- en herstelzorg

Medische en paramedische vacatures bij Amsta in Amsterdam

Of je nu specialist OG, logopedist, diëtist, psycholoog, bewegingsagoog, maatschappelijk werker, geestelijk verzorger, verpleegkundig specialist, psychomotorisch, fysio- of ergotherapeut bent, als (para)medicus kom je helemaal tot je recht bij Amsta in Amsterdam. Vanuit ons Behandel Advies Centrum behandel en begeleid je oudere en verstandelijk gehandicapte bewoners. Mooi werk binnen een organisatie met oog voor jouw ontwikkeling.

Bekijk al onze medische en paramedische vacatures

Wil jij met je (para)medische achtergrond aan de slag in Amsterdam? Zorgorganisatie Amsta heeft verschillende vacatures voor medici en paramedici.

Vacatures medici en paramedici

5 redenen om als (para)medicus voor Amsta te kiezen

 1. Je werkt nauw samen met je collega's binnen het Behandel Advies Centrum
  De medische en paramedische zorg krijgt binnen Amsta de aandacht die ze verdient. Vanuit ons unieke Behandel Advies Centrum werk je als arts, therapeut, psycholoog of andere behandelaar aan de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze bewoners. 

  De centrale organisatie van onze behandeldienst maakt een uitwisseling van ervaringen en ideeën tussen disciplines en locaties mogelijk. Zo kun je resultaatgericht werken en samen met je collega's jullie behandelexpertise verder ontwikkelen.
   
 2. Je gaat op verschillende locaties aan de slag.
  Als arts, therapeut of specialist op welk terrein dan ook, kun je bij Amsta letterlijk alle kanten uit. We hebben locaties over heel Amsterdam, waar we zorg bieden aan ouderen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met lichamelijke beperkingen en revalidanten. Ook bieden we ambulante zorg aan mensen met een verstandelijke beperking.
   
 3. De behandeling en begeleiding die je biedt, is altijd op maat.
  Als medisch of paramedisch specialist werk je nauw samen met de zorgmedewerkers en begeleiders binnen de verschillende locaties. Daardoor kun je elke individuele bewoner of cliënt maatwerk in behandeling en/of begeleiding bieden. 

  De zorgmedewerkers kunnen het gedrag en de klachten van bewoners goed duiden en aangeven of iets aanslaat. Zo kun jij jouw behandeling er nauwkeurig op afstemmen.
   
 4. Je werkt bij een organisatie met aandacht voor vernieuwing en ontwikkeling.
  Hoe kunnen we wat we nu goed doen, morgen nog beter doen. Bij Amsta zoeken we steeds naar mogelijkheden om processen en behandelingen te verbeteren, en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek. Zo tillen we de kwaliteit van zorg én leven voor onze bewoners naar een nog hoger niveau.

  Ook krijg je als medewerker de kans om regelmatig opleidingen en trainingen te volgen. Zo blijf je jezelf ontwikkelen en kun je verder groeien als je dat wilt. Later meer daarover.

   
 5. Je maakt deel uit van een organisatie die veel kennis en expertise in huis heeft.
  De medische en paramedische behandelaars binnen ons Behandel Advies Centrum beschikken over een uitgebreide kennis en ervaring met complex onbegrepen gedrag en grootstedelijke problematieken zoals verslaving.

  Om deze kennis en ervaring optimaal te benutten, werkt Amsta met zogenaamde expertiseteams. We hebben expertiseteams op het gebied van Korsakov, gerontopsychiatrie, dementie op jonge leeftijd, herstelzorg en ambulante zorg. De teams werken nauw samen met landelijke kenniscentra en worden vanwege hun specialistische kennis ook regelmatig voor advies benaderd door collega-zorgorganisaties.

Als bewegingsagoog hou ik mensen in beweging. Dat kan ze uit hun isolement halen.”

Rutger Krikken  -  bewegingsagoog bij Amsta
Rutger Krikken werkt als bewegingsagoog bij Amsta in Amsterdam.
Rutger Krikken werkt als bewegingsagoog bij Amsta in Amsterdam
Rutger Krikken werkt als bewegingsagoog bij Amsta in Amsterdam.

Alle medische en paramedische functies op een rij

Om al onze bewoners en cliënten de beste zorg en behandeling te bieden, heeft het Behandel Advies Centrum van Amsta een keur aan medische en paramedische specialisten in huis:

Goede arbeidsvoorwaarden voor (para)medisch specialisten

Als (para)medisch specialist kun je bij Amsta rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden. We bieden je onder meer:

 • een contract voor vaste dienst of een ZZP-contract
 • salaris volgens de CAO VVT of Gehandicaptenzorg
 • vakantiegeld (8% van je bruto jaarsalaris) en eindejaarsuitkering (8,33%)
 • trainingen en opleidingen om bij te blijven in je vak en te groeien als professional (hieronder lees je er meer over)
 • pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering
 • gratis deelname aan online yoga en fitnesslessen
 • gratis deelname aan onze bootcamp
 • aantrekkelijk fietsplan en reiskostenvergoeding

Als fysiotherapeut kon ik bij Amsta worden opgeleid tot physician assistant. Als eerste medisch aanspreekpunt neem ik taken over van de specialisten ouderengeneeskunde.”

Digna Rosdorff  -  physician assistant bij Amsta

Opleidings- en ontwikkelmogelijkheden voor (para)medici

Bij Amsta vinden we het belangrijk dat je je als individu en als behandelend professional kunt blijven ontwikkelen en kunt blijven groeien. Dat kan op verschillende manieren:

 • Je kunt deelnemen aan opleidingen, cursussen en projecten.
 • Je kunt jezelf bij ons specialiseren. 
  Amsta is een erkend instituut voor de opleiding tot GZ psycholoog/Orthopedagoog Generalist. Verder leiden we mensen op tot physician assistant. En samen met Amsterdam UMC en de Universiteit van Amsterdam stomen we meerdere artsen in opleiding klaar, zowel voor de functie van specialist ouderengeneeskunde als van huisarts.
 • Je kunt gebruikmaken van onze stageplaatsen voor co-assistenten en semi-artsen.  

Amsta als werkgever

Amsta biedt ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 30 mooie locaties in Amsterdam, met elk een eigen charme. Als organisatie werken we praktisch, professioneel, persoonlijk en liefdevol. Onze medewerkers en cliënten zijn net zo divers als de stad zelf. Bij Amsta zie je alle verschillende culturen, leefstijlen en achtergronden!

Vanuit onze expertisecentra werken we samen met kennisinstituten om de zorg aan cliënten te verbeteren. Zo ontwikkelden we samen met de HVA een app die bewoners met Korsakov helpt om zelfstandiger te functioneren."

Roeline Biemond  -  GZ-psycholoog bij Amsta

VIdeo: een app voor bewoners met Korsakov

Bekijk alle vacatures voor medici en paramedici
Solliciteer direct