linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Wonen in een verpleeghuis voor mensen met een lichamelijke beperking

Aansluiten bij úw interesses en mogelijkheden

Wonen in een verpleeghuis voor mensen met een lichamelijke beperking in Amsterdam

Er gaat niets boven uw vertrouwde thuis. En toch kan er een moment komen dat zelfstandig wonen niet meer gaat. Bijvoorbeeld door een lichamelijke aandoening. Dan is het fijn dat u op een plek terechtkunt waar u zich erkend, gerespecteerd en vooral op uw gemak voelt. Twee Amsta-verpleeghuizen in Amsterdam bieden zorg voor mensen met een lichamelijke beperking.

 

Uw eigen plek in uw eigen Amsterdam

Een plek in de vertrouwde stad waarmee u al jaren verbonden bent én waar u nog lang wilt blijven wonen. Amsta heet u van harte welkom in úw Amsterdam. Binnen onze verpleeghuizen Dr. Sarphatihuis en De Poort heeft u binnen de afdeling uw eigen appartement. Uw appartement is uw privéruimte. Onze zorgmedewerkers kloppen altijd aan voor ze binnenkomen, tenzij er een noodsituatie is.

Prettig de dag door in onze verpleeghuizen

Op een prettige manier de dag doorbrengen betekent voor iedereen iets anders. Binnen onze verpleeghuizen Dr. Sarphatihuis (Amsterdam Centrum) en De Poort (Amsterdam West) sluiten we graag aan bij uw interesses en mogelijkheden.

Vertel wat belangrijk voor u is

Uw eerstverantwoordelijke verzorgende en de activiteitenbegeleiders horen graag wat u het liefst doet in uw vrije tijd en hoe uw ideale dag eruitziet. Soms kunnen we deze activiteit(en) dan in een kleine groep of individueel aanbieden. Laat ons weten wat belangrijk voor u is. Als het kan, zorgen wij ervoor dat u zelfstandig of met begeleiding Amsterdam in kunt. Lukt dat niet? Dan halen we de stad voor u in huis.

Gespecialiseerde zorg bij een lichamelijke beperking

Onze verpleeghuizen zijn speciaal ingericht om bewoners met lichamelijke beperkingen goed te kunnen verzorgen en begeleiden. Behalve op het team voor uw dagelijkse zorg kunt u rekenen op de deskundigheid van onze artsen en andere behandelaars die nauw samenwerken binnen Amsta’s Behandel Advies Centrum.

Vindt u geen passend aanbod? Of heeft u een andere zorgvraag? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact