linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Dagbesteding voor mensen met Korsakov in Amsterdam

Prettig de dag doorbrengen met activiteiten

Dagbesteding voor mensen met Korsakov in Amsterdam

Een zinvolle dagbesteding is vaak belangrijk voor mensen met het syndroom van Korsakov. In de Jutterij en bij locatie De Poort in Amsterdam heten we u van harte welkom voor gezellige dagbesteding met activiteiten. Op de begane grond van De Poort is er onder meer een eigen werkplaats, waar u bijvoorbeeld fietsen kunt repareren en met hout kunt werken.

 

 

Dagbesteding voor mensen met Korsakov: prettig de dag doorbrengen

  • In ons Korsakov-gespecialiseerde dagbestedingscentrum De Werkplaats in Amsterdam-West zijn niet alleen bewoners van de naastgelegen woonlocatie De Poort welkom. Ook als u nog thuis woont, heten we u welkom. Samen zorgen we voor een prettige daginvulling.
  • Ook bij centrum voor dagbesteding De Jutterij in Amsterdam Nieuw-West bent u van harte welkom. Daar organiseren we diverse activiteiten zoals wandelen, geheugentraining, bewegen op muziek, spelletjes doen en creatieve middagen. Maar een kopje koffie en een krantje is natuurlijk ook prima.

Aanmelden en indicatie voor dagbesteding Korsakov

Bent u geïnteresseerd in dagbesteding voor uzelf of een naaste? Aanmelden kan via het Cliënten Service Bureau. Het CSB is bereikbaar via 020 589 00 50. U kunt ook eerst een rondleiding aanvragen op de locatie.

Na aanmelding vindt er een intakegesprek plaats waarbij we samen met u en uw naaste de mogelijkheden en wensen bespreken. Het Cliënten Service Bureau kan u ook informeren over de aanvraag van een indicatie voor dagbesteding.

Meer informatie over dagbesteding bij Amsta voor andere groepen, zoals ouderen

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Dagbesteding voor mensen met Korsakov in Amsterdam:

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact