linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Wonen in een verpleeghuis voor jonge mensen met dementie

Zorg die past bij uw leeftijd

Wonen in verpleeghuis voor jonge mensen met dementie in Amsterdam

Bij dementie op jongere leeftijd stelt u andere eisen aan uw woonvoorziening en zorg. In ons verpleeghuis Jan Bonga kunt u terecht op een van de vier kleine afdelingen speciaal voor mensen met dementie die jonger zijn dan 65 jaar. Met de ondersteuning vanuit ons expertisecentrum voor jonge mensen met dementie bieden we gespecialiseerde zorg in een huiselijke sfeer. 

 

Wonen in verpleeghuis Jan Bonga 

Onze locatie Jan Bonga in Amsterdam telt vier 'leefmilieus' voor jonge bewoners met dementie. Op deze kleine afdelingen vindt u een vast team dat een vaste kleine groep bewoners begeleidt, behandelt en verzorgt.

 • Stimulerend leefmilieu
  Kunt u met professionele ondersteuning zelfstandig én gezamenlijk (nog) invulling geven aan uw dagelijks leven? Dan is deze rustige, huiselijke en gestructureerde leefomgeving mogelijk geschikt voor u.
 • Structurerend leefmilieu
  Bij ontremd en onaangepast gedrag vaart u wel bij een duidelijk gestructureerde leefomgeving.
 • Beschermend leefmilieu
  Hier vindt u specialistische zorg in een rustige sfeer, met veel aandacht voor warme zorg. We doen hier alleen appѐl op u als u dat nog aankunt.
 • Begrenzend leefmilieu
  Bij ontremd en/of dwangmatig gedrag met een psychiatrische component is deze individueel gestructureerde leefomgeving geschikt voor u. 

Deze kleinschalige vormen van wonen zijn ontwikkeld door het kenniscentrum van de landelijke Adviesraad voor jonge mensen met dementie.

Meer informatie over wonen in een verpleeghuis

Heeft u nog vragen over onze verpleeghuiszorg voor jonge mensen met dementie? Stel ze aan ons expertisecentrum jonge mensen met dementie.

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Wonen in een verpleeghuis:

Maak uw keuze:
Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact