linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Dagbesteding voor jonge mensen met dementie

Een zinvolle dagbesteding

Dagbesteding voor jonge mensen met dementie in Amsterdam

Heeft u al op jongere leeftijd te maken met dementie en zoekt u naar een manier om uw dag prettig en zinvol door te brengen? Amsta biedt gespecialiseerde dagbesteding in Amsterdam en is bedoeld voor jonge mensen met dementie die nog thuis wonen, en voor onze bewoners van locatie De Beusemaecker. Binnen de dagbesteding bieden we veel aandacht aan bewegen.

 

Welkom op de dagbesteding van De Jutterij

De Jutterij biedt dagbesteding en zit in het gebouw van Amsta-locatie De Beusemaecker. De Jutterij biedt specialistische ondersteuning voor mensen met dementie die jonger zijn dan 65 jaar en is aangesloten bij het Amsta Expertisecentrum jonge mensen met dementie. 

Dagbestedingsactiviteiten met leeftijdsgenoten

Samen met leeftijdsgenoten neemt u deel aan diverse activiteiten zoals wandelen, geheugentraining, bewegen op muziek, spelletjes doen en creatieve middagen. U hoeft natuurlijk niet mee te doen aan de activiteiten. Als u liever rustig een kopje koffie drinkt, de krant leest of graag bezig bent met uw eigen hobby, kan dat ook.

Vaardigheden trainen

Met verschillende activiteiten trainen we vaardigheden zoals koken, huishoudelijk werk, licht productiewerk en werken met de computer. De Jutterij heeft ook een mooi dakterras met een grote moestuin waar u onder begeleiding zelf groenten kunt kweken. Een heerlijke plek in Amsterdam.

Zinvol dagbestedingsprogramma

Dagbesteding De Jutterij in Amsterdam biedt u de mogelijkheid om één of meer dagen per week deel te nemen aan een zinvol en gestructureerd dagprogramma. U krijgt begeleiding van professionele medewerkers, die worden ondersteund door vrijwilligers.

Aanmelding en indicatie voor dagbesteding

De Jutterij biedt gespecialiseerde dagbesteding met hoog intensieve begeleiding. Om in aanmerking te komen, heeft u een indicatie nodig via wijkzorg. Op basis van het indicatieadvies volgt een beschikking die de gemeente Amsterdam afgeeft. De Jutterij kan u helpen met de indicatieaanvraag.

Expertisecentrum jonge mensen met dementie

Wilt u meer weten over onze zorg aan jonge mensen met dementie? Neem dan contact op met ons expertisecentrum: expertisejd@amsta.nl of 020 611 00 11.

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Dagbesteding voor jonge mensen met dementie:

Maak uw keuze:
Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact