linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Dagbesteding voor ouderen in Amsterdam

Een fijne manier om de dag door te brengen met activiteiten

Dagbesteding ouderen Amsterdam

Woont u thuis in Amsterdam, maar vindt u het moeilijk om op een goede manier uw dag door te brengen? Wilt u graag mensen ontmoeten en wat vaker de deur uitgaan? Of willen de mensen die u overdag ondersteunen, even wat tijd voor zichzelf? Dan is dagbesteding De Schutse in Amsterdam Nieuw-West of ons Ontmoetingscentrum De Keyzer in Amsterdam-Oost iets voor u.

 

Dagbesteding voor ouderen

Dagbesteding is er voor ouderen (met of zonder dementie) die zelfstandig wonen. U komt een of meer dagen per week overdag naar Amsta. We stellen voor u een zorgplan op met daarin een persoonlijk dagprogramma.

Activiteiten op de dagbesteding voor ouderen

Op onze dagbestedingslocaties in Amsterdam bieden wij u activiteiten die gericht zijn op het trainen van uw dagelijkse vaardigheden, uw geheugen en het onderhouden van sociale contacten. Tussen de activiteiten door drinken we samen koffie en lunchen we.

Welke activiteiten voor ouderen?

  • Geheugentraining
  • Gespreksgroepen
  • (Groep)beweegactiviteiten
  • Creatieve activiteiten
  • Bakken
  • Themadagen

Waar en wanneer?

Dagbesteding voor ouderen wordt aangeboden op de volgende locaties van Amsta in Amsterdam.

Indicatie voor dagbesteding Amsterdam

Voor deelname aan de activiteiten van de dagbesteding is een Wmo-indicatie (Wet maatschappelijke ondersteuning) nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Het (sociaal) wijkteam en de medewerkers van Amsta kunnen u helpen bij de aanvraag voor dagbesteding.

Aanmelden voor dagbesteding

Bent u geïnteresseerd in dagbesteding voor uzelf of een naaste? Aanmelden kan via het Cliënten Service Bureau. Het CSB is bereikbaar via 020 589 00 50. U kunt ook eerst een rondleiding aanvragen op de locatie.

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Dagbesteding voor ouderen in Amsterdam:

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact