Ontmoetingscentrum De Keyzer

Ontmoetingscentrum De Keyzer

Onze voorzieningen

Alle voorzieningen
Vast zorgteam
Ruim aanbod activiteiten
Inzet vrijwilligers
Goede bereikbaarheid

Voor wie zijn we?

  • Ouderen met dementie

Welke zorg bieden we?

  • Dagbesteding voor senioren

Dagbesteding afgestemd op uw wensen en mogelijkheden

Ontmoetingscentrum De Keyzer is er voor ouderen en mantelzorgers die ondersteuning nodig hebben bij het zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. 

Vast zorgteam
Ruim aanbod activiteiten
Inzet vrijwilligers
Goede bereikbaarheid

We bieden verschillende activiteiten, afgestemd op uw wensen  en gericht op het stimuleren van uw zelfredzaamheid en het trainen van geheugen en dagelijkse vaardigheden. Voorbeelden van activiteiten zijn: beweging onder professionele begeleiding,  buiten wandelen, creatief bezig zijn en muziek luisteren. Daarnaast  bent u ook welkom als u alleen even de krant wil lezen of een praatje maken; gewoon onder de mensen zijn. Iedere maand organiseren we een buurtbingo en regelmatig kunt u bij ons eten in het buurtrestaurant.

Locatie de Keijzer dagbesteding

Voor wie?

Ontmoetingscentrum De Keyzer is er voor iedereen die vanwege lichamelijke, psychogeriatrische of andere klachten behoefte heeft aan een zinvolle dagbesteding. Bent u een buurtbewoner en heeft u behoefte aan contact, dan bent u ook van harte welkom.

Ondersteuning mantelzorgers

Mantelzorgers bieden hulp aan familieleden, vrienden of buren in een zorgsituatie, iets dat veel aandacht en energie vraagt. Heeft u als mantelzorger zelf behoefte aan zorg of wilt u een keer een beroep doen op iemand anders? Hiervoor kunt u terecht bij Ontmoetingscentrum De Keyzer.  Professionele medewerkers bieden u ondersteuning en deskundig advies, bijvoorbeeld tijdens onze mantelzorg-gespreksgroep. Aanmelden kan per telefoon of e-mail: ontmoetingscentrumdekeyzer@amsta.nl

Indicatie

Voor deelname aan activiteiten in Ontmoetingscentrum De Keyzer is een Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning)-indicatie nodig. Deze kunt u aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Het (sociaal) wijkteam en de medewerkers van OC De Keyzer kunnen u helpen bij deze aanvraag.

Openingstijden

Ontmoetingscentrum De Keyzer is iedere werkdag tussen 10:00  en 16:00 uur geopend voor bezoekers en mantelzorgers. Telefonisch zijn wij bereikbaar tussen 08:30 en 17:00 uur op 020 520 78 51.

Meer lezen over de zorg van Amsta voor

Ouderen met dementie

Meer informatie over

Dagbesteding voor senioren