linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Wonen in een verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen

Beschermde omgeving met gemeenschappelijke faciliteiten

 Wonen in een verpleeghuis voor ouderen met psychiatrische problemen

Zoekt u een beschermde en liefdevolle omgeving, maar ook de reuring en faciliteiten van een groter verpleeghuis? Dan bent u van harte welkom in één van onze verpleeghuizen in Amsterdam: in Dr. Sarphatihuis zijn twee afdelingen speciaal voor ouderen met psychiatrische problemen.

 

Twee afdelingen in het verpleeghuis

Op Bickerseiland, zoals de afdelingen binnen verpleeghuis Dr. Sarphatihuis heten, woont u samen met zo’n twintig medebewoners. U heeft een eigen kamer en er is een grote gezamenlijke ruimte, waar ook samen gegeten wordt. Wilt u liever alleen eten op uw kamer? Dat is natuurlijk ook prima.

Verpleeghuis met veel faciliteiten en activiteiten

Dr. Sarphatihuis heeft u als verpleeghuis veel te bieden. U vindt hier een beschermde omgeving en gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een mooie tuin, een atrium en een restaurant, waar u andere bewoners en familieleden kunt ontmoeten. Ook kunt u meedoen aan de vele activiteiten die we organiseren.

Structuur voor ouderen met psychiatrische problemen

In verpleeghuis Dr. Sarphatihuis maakt u echt deel uit van de stad Amsterdam. Tegelijkertijd woont u in een beschermde omgeving die genoeg structuur biedt.

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Wonen in een verpleeghuis:

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact