linkedin facebook twitter youtube arrow-left cross search phone user menu house location pointer double-arrow double-arrow-back gallery klok mensen hulp dokter play-button icon-mail icon-google-plus download link Karaad

Dagbesteding voor mensen met Korsakov

Prettig de dag doorbrengen

Dagbesteding voor mensen met Korsakov in Amsterdam

Een zinvolle dagbesteding is vaak belangrijk voor mensen met het syndroom van Korsakov. In de Jutterij en bij locatie De Poort in Amsterdam heten we u van harte welkom voor gezellige dagbestedingsactiviteiten. Op de begane grond van De Poort is er onder meer een eigen werkplaats, waar u bijvoorbeeld fietsen kunt repareren en met hout kunt werken.

 

 

Dagbesteding: prettig de dag doorbrengen

In ons Korsakov-gespecialiseerde dagbestedingscentrum De Werkplaats zijn niet alleen bewoners van locatie De Poort welkom. Ook als u nog thuis woont, heten we u welkom. Samen zorgen we voor een prettige daginvulling.

Ook bij centrum voor dagbesteding De Jutterij bent u van harte welkom. Daar organiseren we diverse activiteiten zoals wandelen, geheugentraining, bewegen op muziek, spelletjes doen en creatieve middagen. Maar een kopje koffie en een krantje is natuurlijk ook prima. 

Op deze locaties biedt Amsta zorg voor Dagbesteding voor mensen met Korsakov:

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op.

Wij helpen u graag verder!

Service en contact