Verpleegkundige vacatures

Een veelzijdige baan in de Amsterdamse ouderenzorg

Verpleegkundige vacatures met ruimte voor specialisatie en doorgroeimogelijkheden tot kwaliteitsverpleegkundige

Kom werken als verpleegkundige bij Amsta. Een veelzijdige baan in de ouderenzorg met veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en specialiseren. Solliciteer nu en krijg direct een vast contract. 

Werken als verpleegkundige?

Amsta zoekt veel verpleegkundigen in Amsterdam.

Alle verpleegkundige vacatures

Verpleegkundige bij Amsta

Amsta biedt ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 30 mooie locaties in Amsterdam. Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van een aantal bewoners. Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire behandelteam. Je bent de schakel tussen artsen en overige zorgmedewerkers. Je hebt lef en humor en gaat probleemoplossend te werk.

Kies de werkomgeving die bij je past

Werk je liever in een groot verpleeghuis, een herstelafdeling (revalidatieafdeling in ziekenhuissetting) of in een kleinschalige woonvoorziening? In het centrum van Amsterdam of juist aan de rand van de stad? Je kunt kiezen. Verspreid over de stad vind je onze woon- en zorgcentra, kleinschalige woonvoorzieningen en studio’s. Wat past goed bij jou als persoon en als verpleegkundige? Waar krijg je energie van? Geef het aan in je sollicitatiegesprek.

Als je je als verpleegkundige wilt specialiseren

Amsta heeft verschillende expertises. Jij kunt je dus specialiseren op een bepaald thema en zo je cv nog mooier maken. Onze expertises zijn:

Verpleegkundige met perspectief

Een baan als verpleegkundige bij Amsta is een baan met perspectief. Zoek je graag de uitdaging op? Wil je jezelf verdiepen? Bij ons kun je doorgroeien naar de functie van kwaliteitsverpleegkundige. In die rol bewaak je de kwaliteit van zorg en coach je je collega's. Zo draag je bij aan een nog betere zorg. Uiteraard leidt Amsta je op. Of groei door naar de functie van coördinator woonzorg, waarin jij de dagelijkse werkzaamheden en bewonersgerichte zorg overziet binnen onze kleinschalige woonvoorzieningen voor ouderen met dementie. 

‘Buiten het feit dat mijn werk geen dag hetzelfde is, vind ik het fijn dat je hier heel erg vrij gelaten wordt. Er is echt ruimte voor initiatief. Ik ben dat ook gewend vanuit mijn achtergrond in de thuiszorg en zie het als prettige manier van werken.

Marion de Ridder  -  Verpleegkundige De Schutse

Goede arbeidsvoorwaarden voor verpleegkundigen

We bieden je direct een vast contract voor onbepaalde tijd vanaf 20 uur. Wil jij werken als verpleegkundige binnen schooltijden of als bijbaan? Dat kan!
Ook zoeken we vaak naar flexwerkers die werken vanuit een pool met een dienstverband vanaf 4 uur per week. Bij Amsta begrijpen we dat je jezelf graag blijft ontwikkelen. Daarom zijn er tal van opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wat bieden we je nog meer?

 • direct vast contract voor onbepaalde tijd voor 20 tot 36 uur
 • salaris volgens de CAO VVT (functiegroep 45, maximaal € 3.153,90 bij een 36-urige werkweek)
 • vakantiegeld (8% van je bruto jaarinkomen) en eindejaarsuitkering (7,05%) 
 • trainingen en opleidingen om bij te blijven in je vak en te groeien als professional 
 • pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering
 • gratis deelname aan onze bootcamp
 • aantrekkelijk fietsplan 
Andrea Schols: "De mensen raken me. Ze hebben levenservaring. Ik ondersteun ze graag in de kwaliteit van leven in deze laatste levensfase. Ik werkte eerst op de intensive care bij een ziekenhuis. Bij Amsta kon ik de opleiding volgen tot verpleegkundig specialist. In mijn functie werk ik op het scheidsvlak van medische- en verpleegkundige zorg."
verpleegkundige bij Amsta
Verpleegkundig specialist Amsta
Andrea Schols: "De mensen raken me. Ze hebben levenservaring. Ik ondersteun ze graag in de kwaliteit van leven in deze laatste levensfase. Ik werkte eerst op de intensive care bij een ziekenhuis. Bij Amsta kon ik de opleiding volgen tot verpleegkundig specialist. In mijn functie werk ik op het scheidsvlak van medische- en verpleegkundige zorg."

Pas jij in het profiel?

 • Je hebt een diploma HBO-V of MBO-V
 • Je bent BIG-geregistreerd
 • Je hebt affiniteit met ouderen of chronisch zieken
 • Je bent praktisch en professioneel
 • Je benadering is persoonlijk en liefdevol

Amsta als werkgever

Amsta biedt ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 30 mooie locaties in Amsterdam. We werken praktisch, professioneel, persoonlijk en liefdevol. Onze medewerkers en cliënten zijn net zo divers als de stad zelf. Bij Amsta zie je alle verschillende culturen, leefstijlen en achtergronden!

Werken als verpleegkundige in de ouderzorg is veelzijdig én uitdagend. Bij Amsta werk je met veel verschillende cliënten en ziektebeelden. Ook kan je je bij ons blijven ontwikkelen en bieden je perspectief, bijvoorbeeld als kwaliteitsverpleegkundige of coördinator woonzorg.

Verpleegkundige bij Amsta  -  Een baan met perspectief

Stage verpleegkundige 

Volg je de opleiding Verpleegkunde op mbo of hbo niveau? Je kunt ook bij ons je stage verpleegkundige doen. Heb je interesse in een opleidingsplaats of verpleegkundige stage bij Amsta? Bekijk de pagina over stagelopen bij Amsta.

Open sollicitatie verpleegkundige

Ben je enthousiast geworden? Bekijk hieronder alle vacatures of stel jezelf aan ons voor met een open sollicitatie voor verpleegkundigen bij Amsta.

Bekijk alle verpleegkundige vacatures
Solliciteer direct