Coördinerend verpleegkundige woonzorg (zorgcoördinator)

Jouw werk is belangrijk voor Amsterdammers met dementie

Zorgcoördinator

Word jij de nieuwe coördinator verpleegkundige woonzorg (zorgcoördinator) binnen een van onze kleinschalige woonvoorzieningen in Amsterdam? Ontdek deze afwisselende baan met alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Solliciteer nu en je krijgt meteen een vast contract.

Coördinerend verpleegkundige woonzorg (zorgcoördinator):
groots werk in een kleinschalige omgeving

 • Oog voor de zorg aan mensen met dementie
  Als coördinator verpleegkundige woonzorg / zorgcoördinator zorg jij ervoor dat alles binnen jouw Amsterdamse woonvoorziening op rolletjes loopt. Krijgen bewoners de best mogelijke zorg? Is de kwaliteit van jullie zorg op niveau? Je stelt prioriteiten binnen de dagelijkse gang van zaken en ziet erop toe dat de PG-zorg het leefritme van de bewoners volgt. 
 • Bijdragen aan een fijn en veilig woon- en leefklimaat
  Als coördinator woonzorg / zorgcoördinator steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt bewoners met een verpleeghuisindicatie, houdt hun zorgdossier bij en helpt hen hun dag op een prettige manier in te vullen. Bij alles wat je doet, hou je rekening met de wensen van de cliënt. Zo zorg je voor een fijn en veilig woon- en leefklimaat. Regelmatig sta je alleen op de groep, maar dat gaat je goed af. Bij de indeling van jouw werkzaamheden hou je rekening met het leefritme van de bewoners.
 • Werken met een fijn team
  Je hebt weliswaar de rol van coördinator woonzorg (zorgcoördinator), maar dat betekent niet dat je je collega's alles hoeft voor te kauwen. Natuurlijk moet je je collega's af en toe aansturen en coachen, maar je merkt wel dat je werkt in een enthousiast, hecht en vooral zelforganiserend team.
 • Alle ruimte voor je ontwikkeling
  Amsta is een werkgever die net zoveel hart heeft voor zijn medewerkers, als jij hebt voor de bewoners. We zorgen er graag voor dat je als coördinerend verpleegkundige jezelf blijft ontwikkelen.

Het kleinschalige en knusse van een locatie als De Raak, waar ik werk, spreekt me erg aan. We hebben acht woningen waar maximaal vijftig bewoners wonen. Dat houdt het overzichtelijk. Door zo’n kleinschaligere opzet is er vaak een nauwere band tussen bewoners en personeelsleden.

Guus van Dijk  -  coördinerend verpleegkundige woonzorg (zorgcoördinator)

Coördinator verpleegkundige woonzorg Guus van Dijk:
'Veel afwisseling en diversiteit'

'Mijn werkdag als coördinerend verpleegkundige woonzorg is heel afwisselend. Het ene moment ben ik de verpleegkundige die mensen helpt met bijvoorbeeld hun medicijnen of katheter. Het andere moment plan ik het multidisciplinair overleg in, dat ik soms ook voorzit. Op weer een ander moment kijk ik of de werkverdeling in balans is: ik vind het belangrijk dat we de deskundigheid en het talent van onze mensen goed over alle woningen verdelen.'

'Naast mijn verpleegkundige en coördinerende taken heb ik ook een aansturende rol. Ik coach mijn collega’s als dat nodig is. We hebben een gemêleerd team met verschillende achtergronden – van Surinaams en Antilliaans tot Turks en Marokkaans. Iedereen helpt elkaar en werkt graag samen. Al net zo divers is onze cliëntengroep. We hebben zelfs een islamitische bewonersgroep. Voor deze groep zou het prettig zijn, wanneer er nog meer collega’s met een Marokkaanse achtergrond bij ons aansluiten.'

Als coördinerende verpleegkundige woonzorg ziet Guus van Dijk er niet alleen op toe dat de zorg binnen zijn afdeling op rolletjes loopt. Hij draait ook zelf mee in de verpleging, verzorging en begeleiding.
Verpleegkundige Guus van Dijk (zorgcoördinator)
Als coördinerende verpleegkundige woonzorg ziet Guus van Dijk er niet alleen op toe dat de zorg binnen zijn afdeling op rolletjes loopt. Hij draait ook zelf mee in de verpleging, verzorging en begeleiding.

Goede arbeidsvoorwaarden voor coördinatoren woonzorg

Dat is mooi: als coördinerend verpleegkundige woon-zorg bij Amsta krijg je je direct een vast contract voor onbepaalde tijd.  Wil jij werken als verpleegkundige binnen schooltijden of als bijbaan? Dat kan! We zoeken vaak flexwerkers die werken vanuit een pool met een dienstverband vanaf 4 uur per week. 

Wat bieden we je nog meer? 

 • direct vast contract voor onbepaalde tijd voor 20 tot 36 uur per week
 • salaris volgens de CAO VVT (functiegroep 45, maximaal € 3.153,90 bij een 36-urige werkweek)
 • vakantiegeld (8% van je bruto jaarinkomen) en eindejaarsuitkering (7,05%) 
 • trainingen en opleidingen om bij te blijven in je vak en door te groeien als professional 
 • pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW)
 • korting op sportschoolabonnement en (zorg)verzekering
 • gratis deelname aan onze bootcamp
 • aantrekkelijk fietsplan

Pas jij in het profiel van zorgcoördinator?

 • Je hebt een MBO/HBO werk- en denkniveau (verpleegkundig / MZ-4 / SPH-medewerker)
 • Je bent opgeleid voor de voorbehouden verpleegtechnische handelingen (geen opleiding? dan krijg je die van ons)
 • Je hebt ruimte werkervaring met PG-bewoners en hun leefwijze en gedrag
 • Je hebt liefst ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers
 • Je bent hulpvaardig, flexibel, zelfstandig, stressbestendig en initiatiefrijk
 • Je weet goed te communiceren: mondeling en schriftelijk
 • Je bent bereid om dag-, avond- en weekenddiensten te draaien

Amsta als werkgever

Amsta biedt ouderenzorg en gehandicaptenzorg op 30 mooie locaties in Amsterdam. We werken praktisch, professioneel, persoonlijk en liefdevol. Onze medewerkers en cliënten zijn net zo divers als de stad zelf. Bij Amsta zie je alle verschillende culturen, leefstijlen en achtergronden!