Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

25 november 2014Op woensdagavond 19 november kwam de langgekoesterde wens uit van Charissa. Charissa woont op Amsta Karaad locatie De Admiraal. Een paar maanden geleden kreeg ik een e-mail van haar begeleidster. Charissa is een enorme fan van André Hazes en wilde dolgraag naar de musical Zij gelooft in mij. Sparen lukte niet echt, en de datum dat de musical zou gaan stoppen kwam steeds dichterbij…24 november 2014Geestelijk verzorger Elske Cazemier werkt al 12,5 jaar met mensen met een verstandelijke beperking. De term ‘beperking’ gebruikt ze eigenlijk niet graag omdat deze mensen apart zet. En wie heeft er nu eigenlijk geen beperkingen? In het boek ‘De ziel ontdekken’ beschrijft zij hoe de mensen met wie ze werkt haar leven hebben beïnvloed. ‘Door hen ben ik minder gestrest.’24 november 2014Op vrijdag 28 november a.s. staat De Schutse in de schijnwerpers. De locatie krijgt bezoek van een groot gezelschap dat meedoet aan de ‘Zorgschouw on Tour’. Tijdens deze rondgang langs diverse woonzorgcentra laten medewerkers en bewoners van De Schutse zien hoe vernieuwingen, met name op het gebied van contacten met de buurt en vitaliteit, tot stand aan het komen zijn.laatste nieuws »

Agenda

27 november 2014Gisteren (woensdag 26 november) werd de kleinschalige woonvoorziening De Fagel officieel geopend. Een prachtige locatie in de Staatsliedenbuurt waar Amsta verpleeghuiszorg biedt aan 24 ouderen met dementie. De openingshandeling werd uitgevoerd door één van de bewoners van De Fagel. Hij knipte een lint door en opende hiermee officieel de nieuwste locatie van Amsta.21 november 2014Op woensdag 26 november 2014 wordt de kleinschalige woonvoorziening De Fagel van Amsta officieel geopend. Een prachtige locatie in de Staatsliedenbuurt waar Amsta verpleeghuiszorg biedt aan 24 ouderen met dementie. Jannette Hoek, locatiemanager van De Fagel: “Het is prachtig om op een kleinschalige manier zorg te kunnen bieden aan groepjes van zes bewoners. Huiselijkheid staat voorop: in de gezamenlijke woonkamer wordt samen gekookt en gegeten. Ook is er een heerlijke binnentuin waar bewoners met familie kunnen genieten van het buitenzijn.”14 november 2014Op donderdag 13 november was in buurtcentrum de Havelaar de officiële start van het project Ik wil met jou… in West waaraan Amsta Karaad deelneemt. Het project is een initiatief van de welzijnsinstelling Stichting Prisma. Eerdere edities vonden plaats in de stadsdelen Zuid, West, Centrum, Oost en Noord. Het project zorgt voor activiteiten dicht bij huis voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Activiteiten als sporten, filmen, koken en nog veel meer. Het project stimuleert ook kennismaking tussen bewoners met en zonder verstandelijke beperking. Amsta Karaad is een actieve partner in dit samenwerkingsverband.agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur

Meer weten over hervormingen
in de zorg? 

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging en Amsta Karaad