Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

13 november 2014Locatie Wittenberg sluit eind 2014 haar deuren. In 2013 heeft Amsta besloten niet langer verpleeghuiszorg te bieden in Wittenberg, omdat het pand daar niet langer geschikt voor is. Voor huidige bewoners is, samen met hen (en hun familie of naasten) gezocht naar een andere woonplek, die het best past bij hun profiel en hun wensen.21 oktober 2014Wat was het een prachtige middag, afgelopen zondag op de Overtoom. Bij 'Confrontaties met de ziel’ werden bezoekers met én zonder beperking uitgenodigd om elkaar écht te ontmoeten. En dat gebeurde! Er verzamelde zich een bonte mix van publiek bij De kleine Johannes: bewoners en medewerkers van verschillende locaties, familieleden, buurtgenoten en andere genodigden. En er was vooral heel veel te doen: samen linedansen, yoga, loomen, borrelhapjes maken, zingen, het kon allemaal.8 oktober 2014Locatie De Werf heeft een financiële bijdrage van Fonds NutsOhra ontvangen voor de aanschaf van aangepaste fitnesstoestellen voor senioren die buiten geplaatst kunnen worden.laatste nieuws »

Agenda

21 november 2014Op woensdag 26 november 2014 wordt de kleinschalige woonvoorziening De Fagel van Amsta officieel geopend. Een prachtige locatie in de Staatsliedenbuurt waar Amsta verpleeghuiszorg biedt aan 24 ouderen met dementie. Jannette Hoek, locatiemanager van De Fagel: “Het is prachtig om op een kleinschalige manier zorg te kunnen bieden aan groepjes van zes bewoners. Huiselijkheid staat voorop: in de gezamenlijke woonkamer wordt samen gekookt en gegeten. Ook is er een heerlijke binnentuin waar bewoners met familie kunnen genieten van het buitenzijn.”14 november 2014Op donderdag 13 november was in buurtcentrum de Havelaar de officiële start van het project Ik wil met jou… in West waaraan Amsta Karaad deelneemt. Het project is een initiatief van de welzijnsinstelling Stichting Prisma. Eerdere edities vonden plaats in de stadsdelen Zuid, West, Centrum, Oost en Noord. Het project zorgt voor activiteiten dicht bij huis voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Activiteiten als sporten, filmen, koken en nog veel meer. Het project stimuleert ook kennismaking tussen bewoners met en zonder verstandelijke beperking. Amsta Karaad is een actieve partner in dit samenwerkingsverband.10 september 2014Amsta Karaad presenteert op zondag 19 oktober 2014 het evenement Confrontaties met de ziel: een middag vol workshops waar mensen met en zonder een verstandelijke beperking elkaar op feestelijke wijze kunnen ontmoeten. Doe een yogacursus, maak culinaire hapjes, dans en loom met elkaar. Durf jij in de spiegel te kijken en je af te vragen: wie heeft er nu eigenlijk een beperking? Meld je dan nu aan!agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur