Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

22 april 2014Dineke ten Hoorn Boer is op 7 april jl. door de Raad van Toezicht van Amsta benoemd als nieuw lid van de Raad van Toezicht. Op korte termijn zal zij de rol van vice voorzitter gaan bekleden.11 april 2014De Vakgroep Autisme van Amsta Karaad hield donderdagavond 3 april haar informatieavond. Zoals elk jaar werd deze bijeenkomst gepland in de nationale week voor Autisme in april. Deze avond was het thema “Autisme, relaties en seksualiteit”. De avond werd zeer goed bezocht, en de reacties waren positief.2 april 2014De specialistische dagbesteding Overtoom heeft 5 plaatsen beschikbaar voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder professionele begeleiding worden er plezierige activiteiten ondernomen, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van cliënten.laatste nieuws »

Agenda

8 april 2014Wereld Parkinson Dag wordt sinds 1997 internationaal georganiseerd. De datum 11 april is niet toevallig gekozen: dat is namelijk de geboortedag van Dr. James Parkinson, de Engelse arts die de verschijnselen van de ziekte het eerst als een samenhangend geheel herkende en beschreef. Deelname van Amsta aan Wereld Parkinson Dag is dit jaar beperkt, maar je wordt er in het Atrium van het Sarphatihuis toch op een vrolijke manier aan herinnerd:20 maart 2014Op vrijdag 21 en zaterdag 22 maart is het NL Doet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook Amsta ontvangt op veel locaties vrijwilligers die bewoners een leuke middag bezorgen, helpen met het schilderen van kamers of het maken van bloembakken.18 maart 2014Van 29 maart tot en met 5 april 2014 is het Autismeweek. Daarom organiseert de vakgroep Autisme van Amsta Karaad op donderdag 3 april een informatie-avond over autisme en seksualiteit. Wat betekent seksualiteit voor mensen met autisme? Welke problemen ervaren zij in hun seksuele ontwikkeling en bij het aangaan van een relatie?agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur