Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

30 januari 2015Op donderdag 16 januari organiseerden de medewerkers van Ingenhouszhof een high tea voor de bewoners. Op de afdelingen werden ze verrast met heerlijke thee en petit fours. “Bewoners genoten zichtbaar, maar liefst twee uur lang."27 januari 2015Verjaardagpartijtjes zijn vaak leuk. Maar sommige zijn wel heel bijzonder. DJ Michael Mendoza vierde zijn verjaardag in Club Air en bewoners van De Admiraal en Anton de Kom waren uitgenodigd.21 januari 2015Opleider Daan Smeelen geeft op vrijdag 17 april a.s. een workshop op het congres Jonge mensen met dementie: in beweging. In haar workshop gaat zij via de methode moreel beraad in het thema intimiteit en de ethische dilemma’s die daarbij spelen bij jonge mensen met dementie. Daan werkt o.a. bij het expertisecentrum Jongen mensen met dementie van Amsta.laatste nieuws »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur

Meer weten over hervormingen
in de zorg? 

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging en Amsta Karaad