Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

21 oktober 2014Wat was het een prachtige middag, afgelopen zondag op de Overtoom. Bij 'Confrontaties met de ziel’ werden bezoekers met én zonder beperking uitgenodigd om elkaar écht te ontmoeten. En dat gebeurde! Er verzamelde zich een bonte mix van publiek bij De kleine Johannes: bewoners en medewerkers van verschillende locaties, familieleden, buurtgenoten en andere genodigden. En er was vooral heel veel te doen: samen linedansen, yoga, loomen, borrelhapjes maken, zingen, het kon allemaal.8 oktober 2014Locatie De Werf heeft een financiële bijdrage van Fonds NutsOhra ontvangen voor de aanschaf van aangepaste fitnesstoestellen voor senioren die buiten geplaatst kunnen worden.6 oktober 2014Amsterdamszorgblog is een nieuw online platform voor iedereen in de regio Amsterdam die met zorgen voor elkaar, te maken heeft. Sámen vertellen we dit verhaal: hoe regelen we dit, wat betekenen alle veranderingen voor alle betrokkenen en hoe gaan we ermee om? Op het blog delen wij onze ervaringen, verhalen en tips.laatste nieuws »

Agenda

15 oktober 2014Op 13 november is de aftrap van een bijzonder project waar Amsta Karaad aan deelneemt: Ik wil met jou… in West. Ik wil met jou... in West is een brede samenwerking tussen zorg, welzijn en Stichting Prisma in stadsdeel West. Amsta Karaad slaat met de andere organisaties de handen ineen om activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking dichtbij huis mogelijk te maken.10 september 2014Amsta Karaad presenteert op zondag 19 oktober 2014 het evenement Confrontaties met de ziel: een middag vol workshops waar mensen met en zonder een verstandelijke beperking elkaar op feestelijke wijze kunnen ontmoeten. Doe een yogacursus, maak culinaire hapjes, dans en loom met elkaar. Durf jij in de spiegel te kijken en je af te vragen: wie heeft er nu eigenlijk een beperking? Meld je dan nu aan!30 juli 2014Zaterdag 9 augustus organiseert locatie Nellestein een Zomermarkt. Van 10 uur tot 14 uur is iederen van harte welkom om de markt te bezoeken. Er is een kraam van de wereld winkel. Verder worden er onder andere ook sieraden, tupperware, bloemen, zelfgemaakte spulletjes, sandalen en heerlijke hapjes verkocht.agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur