Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

2 oktober 2014Humanistisch geestelijk verzorger René Goudsblom stond met een twee pagina tellend interview in het augustus/september-nummer van AS Maandblad voor de Activiteitensector.26 september 2014Gisteren, donderdag 25 september, werd De Nationale Eenzaamheid Prijs uitgereikt. Het initiatief De Vitale Moestuin kreeg een mooie tweede plek.25 september 2014De Vitale Moestuin is in verband met de nominatie voor de Nationale Eenzaamheid Prijs, voor de 2e keer op de radio. Gisteren waren de opnames voor Kruispunt Radio, Radio 5, in De Beusemaecker. Activiteitenbegeleidster Kika en bewoner Theo vertelden over de moestuin en hoeveel plezier het geeft om er in te werken.laatste nieuws »

Agenda

10 september 2014Amsta Karaad presenteert op zondag 19 oktober 2014 het evenement Confrontaties met de ziel: een middag vol workshops waar mensen met en zonder een verstandelijke beperking elkaar op feestelijke wijze kunnen ontmoeten. Doe een yogacursus, maak culinaire hapjes, dans en loom met elkaar. Durf jij in de spiegel te kijken en je af te vragen: wie heeft er nu eigenlijk een beperking? Meld je dan nu aan!30 juli 2014Zaterdag 9 augustus organiseert locatie Nellestein een Zomermarkt. Van 10 uur tot 14 uur is iederen van harte welkom om de markt te bezoeken. Er is een kraam van de wereld winkel. Verder worden er onder andere ook sieraden, tupperware, bloemen, zelfgemaakte spulletjes, sandalen en heerlijke hapjes verkocht.18 juni 2014Dat technologie jong en oud kan verbinden bewezen 50 studenten van de studie Agile Software Engeneering van de HvA afgelopen week. Zij waren op bezoek in het Dr. Sarphatihuis, waar zij bewoners en medewerkers kennis lieten maken met 9 verschillende apps die zij speciaal voor Amsta hadden ontwikkeld.agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur