Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

30 maart 2015Vrijdag 27 maart mochten Teddy, Umithan, Sylvester en Morinyo van Florijn 1 een grote cheque ter waarde van € 31.517,- in ontvangst nemen van Stichting Het Vergeten Kind. Met de cheque kunnen ze hun grote wens, een ‘Tovertuin’ realiseren.27 maart 2015De leerlingen van de schoonheidsspecialistenopleiding van het ROC komen regelmatig langs in Vondelstede om de bewoners in de watten te leggen. De bewoners ontvangen dan gratis een gezichts- en/of handbehandeling.25 maart 2015Vanaf 1 april a.s. zijn er op locatie De Schutse ook dagbestedingsactiviteiten. Ook wordt de Schutse de uitvalsbasis voor de extramurale zorg van Amsta, de thuiszorg en hulp bij huishouden.24 maart 2015Ook dit jaar weer maakte de Stichting Vrienden van Amsta een optreden van Theater Veder mogelijk op Vondelstede. Bewoners reageren altijd erg enthousiast op deze theatermakers.23 maart 2015Locatie Florijn van Amsta Karaad heeft mooie plannen voor een ‘Tovertuin’. In deze Tovertuin kunnen de kinderen die op deze locatie wonen in een veilige omgeving spelen en buiten zijn.laatste nieuws »

Agenda

Congres Jonge mensen met dementie »17 april 2015 - 9.30 - 16.30 uur

agenda »

Contact

Bij het Cliënten Service Bureau kunt u terecht met al uw vragen over wonen en zorg bij Amsta.

Neem contact op voor Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Neem contact op voor Amsta Karaad: 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Hervormingen in de zorg

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging , Amsta Karaad en Zorg thuis.