Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

21 mei 2015Petra van Dam (voorzitter Raad van Bestuur) geeft een reactie op de problematiek die Nieuwsuur benoemt op maandag 17 mei. Ook bij Amsta zien wij dat kwetsbare ouderen te lang in het ziekenhuis verblijven. Sinds 1 januari 2015 worden er bij ons minder patiënten aangemeld. Amsta kiest voor flexibiliteit voorop te stellen en af te dwingen. Liever achteraf de bureaucratie afhandelen of het administratieve gevecht voeren, dan patiënten de noodzakelijke zorg onthouden. Amsta heeft plekken beschikbaar, we zijn er klaar voor.20 mei 2015Op een nieuwe manier wonen én zorg ontvangen. Dat kan straks in het Amstelhuis in Amsterdam. Ouderen huren een sociale huurwoning in het Amstelhuis van Cocon Vastgoed Zorg. Bij Amsta kunnen zij terecht met hun zorgvragen. Op dinsdag 19 mei tekenden Cocon Vastgoed Zorg en Stichting Amsta hun samenwerkingsovereenkomst.19 mei 2015Dit jaar hield het Oranje Fonds voor het eerst een collecteweek, en Amsta Karaad deed mee! Het fonds was het nationaal huwelijksgeschenk aan prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Medewerkers en cliënten van Amsta Karaad collecteerden mee in de omgeving van de Overtoom, waar locatie De kleine Johannes is gevestigd. En wat was het leuk om met de collectebus over de Overtoom te lopen en zo onze buren te ontmoeten!13 mei 2015Vier Amsta locaties zijn in het bezit van een Roze Loper, 4 andere zijn bezig deze te behalen. Met de Roze Loper laten we zien dat er binnen Amsta aandacht is voor homoseksualiteit. Zowel bij medewerkers als bij bewoners. Als Amsterdamse zorgkoepel weten we als geen ander dat openheid rondom dit onderwerp en acceptatie extra aandacht behoeft. Bekend maakt bemind!1 mei 2015Op advies van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) heeft staatssecretaris Van Rijn van VWS de aanwijzing aan het Dr. Sarphatihuis in Amsterdam beëindigd. "De organisatie heeft hard gewerkt om de zorg weer op orde te brengen", meldt de IGZ.laatste nieuws »

Agenda

Grey Pride »26 juli 2015 - tot en met 2 augustus
Dam tot Damloop »20 september 2015 - 11.00 uur
Week tegen eenzaamheid »24 september 2015 - t/m 3 oktober 2015

agenda »

Contact

Bij het Cliënten Service Bureau kunt u terecht met al uw vragen over wonen en zorg bij Amsta.

Neem contact op voor Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en adviesenplaatsing@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Neem contact op voor Amsta Karaad: 020 589 00 43 (spreekuur tussen 09.00 - 11.00 uur) en csb@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Het CSB Amsta Karaad heeft elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Hervormingen in de zorg

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging , Amsta Karaad en Zorg thuis.