Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

16 april 2015Bij Amsta werken bijna 2500 medewerkers. Ben je ook wel eens benieuwd wat hun werk betekenisvol maakt en hoe ze hun bevlogenheid kwijt kunnen in hun werk? We vroegen het aan psychomotorisch therapeut Thijs Moll.15 april 2015Van 28 april tot en met 2 mei collecteert Amsta Karaad mee met de Oranje Fonds Collecte in Amsterdam. Van het opgehaalde bedrag krijgt Amsta Karaad de helft. Amsta Karaad biedt ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking en wil met het ingezamelde geld de leefomgeving van de bewoners opknappen. De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Noord Holland. Alles wordt zo besteed en alles blijft dichtbij.13 april 2015Iedere bewoner heeft zijn of haar persoonlijke, bijzondere verhaal. Zo ook Jan de Jong (83), bewoner van Jan Bonga. Bijna zijn hele leven werkte Jan bij circus Boltini. “Leeuwen en tijgers zijn mijn specialiteit”, verduidelijkt de dompteur met glimmende ogen.10 april 2015Per 1 april levert de Thuiszorg van Amsta haar dienstverlening niet meer vanuit Dienstencentrum Maarten Luther, maar vanuit Woon- en zorgcentrum De Schutse. Ook de dagbesteding-west wordt aangeboden op De Schutse.8 april 2015Woensdag 25 maart gingen de gezellige Johanna’s Woensdagen bij De kleine Johannes aan de Overtoom van start. Er werd gedanst en gesport met dansdocente Kristien en kok Teun hielp met het maken van de paaskoekjes.laatste nieuws »

Contact

Bij het Cliënten Service Bureau kunt u terecht met al uw vragen over wonen en zorg bij Amsta.

Neem contact op voor Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Neem contact op voor Amsta Karaad: 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Hervormingen in de zorg

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging , Amsta Karaad en Zorg thuis.