Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

1 augustus 2014Nicky Romero is een succesvolle DJ en sinds kort ook de ambassadeur van stichting 10.000 HOURS. Nicky kwam met een aantal fans, langs bij Amsta Karaad locatie Florijn om vrijwilligerswerk te doen. Daar is een prachtig filmpje van gemaakt.16 juli 2014Op 8 juli hebben 23 medewerkers van Amsta hun leergang ‘Verplegen en begeleiden van cliënten met een psychiatrisch ziektebeeld' afgerond. Zij werden feestelijk ontvangen op locatie Vondelstede voor de uitreiking van de certificaten.11 juli 2014Van maandag 28 juli tot en met zondag 3 augustus wordt weer de Grey Pride georganiseerd. Amsta doet ook dit jaar weer mee met 11 locaties. Iedereen is van harte welkom om langs te komen!laatste nieuws »

Agenda

30 juli 2014Zaterdag 9 augustus organiseert locatie Nellestein een Zomermarkt. Van 10 uur tot 14 uur is iederen van harte welkom om de markt te bezoeken. Er is een kraam van de wereld winkel. Verder worden er onder andere ook sieraden, tupperware, bloemen, zelfgemaakte spulletjes, sandalen en heerlijke hapjes verkocht.18 juni 2014Dat technologie jong en oud kan verbinden bewezen 50 studenten van de studie Agile Software Engeneering van de HvA afgelopen week. Zij waren op bezoek in het Dr. Sarphatihuis, waar zij bewoners en medewerkers kennis lieten maken met 9 verschillende apps die zij speciaal voor Amsta hadden ontwikkeld.26 mei 2014Aanstaande zondag, 1 juni, treedt Anneke Grönloh op in het dr. Sarphatihuis, van 15.00 – 16.00 uur. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Dit optreden is geregeld door 2 vrijwilligers. Zij laten hiermee een wens van een bewoner van Meer & Oever in vervulling gaan en maken hier een mooie film van.agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur