Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

31 juli 2015In juli wordt er in de Watergraafsmeer een nieuwe locatie van Amsta opgeleverd: Van ’t Hofflaan. Opnieuw een kleinschalige woonvoorziening, omdat Amsta overtuigd is van deze manier van zorg verlenen. Volgens een uniek concept van zes bewoners op één groep.22 juli 2015Amsta is één van de deelnemers van het vernieuwingsprogramma ‘Waardigheid en Trots, van het Ministerie van VWS. Zorginstellingen kwamen met voorstellen om de kwaliteit van de Nederlandse verpleeghuizen te verbeteren door middel van best practices. Amsta schreef twee onderdelen van kleinschalig wonen in om best practice te worden.16 juli 2015Van zondag 26 juli tot en met zondag 2 augustus wordt weer de Grey Pride georganiseerd. Amsta doet ook dit jaar weer mee met 9 locaties. Bekijk via de links in dit bericht het programma van de Grey Pride van Amsta en andere zorginstellingen in Amsterdam.15 juli 2015De HR-medewerkers van Adecco hebben ons op één van de warmste dagen van het jaar geholpen met het opknappen van de tuin en het terras. Daarna brachten zij verkoeling aan de bewoners met heerlijke frisse bowl. Bedankt Ardecco!8 juli 2015Vorige week, donderdag 2 juli, behaalde Amsta voor al haar locaties het HKZ certificaat. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector. De hele week vonden er externe audits plaats binnen heel Amsta.laatste nieuws »

Agenda

Dam tot Damloop »20 september 2015 - 11.00 uur
Week tegen eenzaamheid »24 september 2015 - t/m 3 oktober 2015

agenda »

Contact

Bij het Cliënten Service Bureau kunt u terecht met al uw vragen over wonen en zorg bij Amsta.

Neem contact op voor Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en adviesenplaatsing@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Neem contact op voor Amsta Karaad: 020 589 00 43 (spreekuur tussen 09.00 - 11.00 uur) en csb@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Het CSB Amsta Karaad heeft elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Hervormingen in de zorg

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging , Amsta Karaad en Zorg thuis.