Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

2 februari 2016Per 1 februari is Amsta aangesloten bij ZorgMail, een systeem dat zorgt voor extra beveiliging bij het versturen en ontvangen van e-mailberichten.25 januari 2016

Ouderen met dementie hebben soms de neiging om in zichzelf te keren en minder actief te worden. Het is bekend dat beweging een belangrijke factor is in het gezond houden van lichaam én geest, dus bij Amsta zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze bewoners zo fit en gelukkig mogelijk te houden.

20 januari 2016Elske Cazemier, geestelijk verzorger bij Amsta, schreef een prachtig artikel in het blad Volzin en won daarmee de tweede prijs van een schrijfwedstrijd. In het artikel 'Aan beperkingen voorbij' beschrijft ze hoe ze in toenemende mate de regie in het contact met cliënten durft los te laten.20 januari 2016Branchevereniging ActiZ heeft een nieuw bestuurslid: Petra van Dam. Onze voorzitter van de raad van bestuur heeft veel zin in haar nieuwe taak bij ActiZ: 'Op de agenda staan alle thema’s die belangrijk zijn voor de continuïteit van zorgorganisaties en de kwaliteit van leven van onze cliënten.'19 januari 2016Tussen 14 en 19 januari 2016 heeft Amsta een e-mailstoring gehad. Daardoor kwamen niet alle e-mails van externen binnen op de Amsta emailadressen. Inmiddels is de storing verholpen.laatste nieuws »
 

Contact

Bij het Cliënten Service Bureau kunt u terecht met al uw vragen over wonen en zorg bij Amsta.

Neem contact op voor Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en adviesenplaatsing@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Neem contact op voor Kleinschalig Wonen: 020 520 78 41 en infoksw@amsta.nl.  

Neem contact op voor Amsta Karaad: 020 589 00 43 (spreekuur tussen 09.00 - 11.00 uur) en csb@amsta.nl. Voor meer informatie kijk hier.

Het CSB Amsta Karaad heeft elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Hervormingen in de zorg

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging , Amsta Karaad en Zorg thuis.

Vacatures

3 februari 2016Verzorgende IG voor kleinschalig wonen
Amsterdam3 februari 2016Manager Innovatie en Ontwikkeling
Amsterdam29 januari 2016Parttime Ergotherapeut
De Poortmeer vacatures »