Welkom bij Amsta. De zorgaanbieder in Amsterdam voor ouderen, mensen met een verstandelijke beperking en iedere andere Amsterdammer die behoefte heeft aan een steuntje in de rug. Bij Amsta kunt u rekenen op professionele, praktische, persoonlijke en vooral liefdevolle ondersteuning.

Nieuws

11 december 2014Op 10 december is aan Amsta de Bronzen Milieuthermometer Zorg uitgereikt. Amsta krijgt dit milieukeurmerk voor het verbeteren van de milieuprestaties en een duurzame bedrijfsvoering op zeven locaties.4 december 2014De Zorgschouw: een gezamenlijk initiatief van de gemeente Amsterdam, Cliëntenbelang, Achmea en diverse Amsterdamse zorginstellingen. Een gemengde groep van bewoners, naasten, medewerkers, buurtbewoners en organisaties uit de buurt kijken op een andere manier naar een locatie en beoordelen deze.25 november 2014Op woensdagavond 19 november kwam de langgekoesterde wens uit van Charissa. Charissa woont op Amsta Karaad locatie De Admiraal. Een paar maanden geleden kreeg ik een e-mail van haar begeleidster. Charissa is een enorme fan van André Hazes en wilde dolgraag naar de musical Zij gelooft in mij. Sparen lukte niet echt, en de datum dat de musical zou gaan stoppen kwam steeds dichterbij…laatste nieuws »

Agenda

27 november 2014Gisteren (woensdag 26 november) werd de kleinschalige woonvoorziening De Fagel officieel geopend. Een prachtige locatie in de Staatsliedenbuurt waar Amsta verpleeghuiszorg biedt aan 24 ouderen met dementie. De openingshandeling werd uitgevoerd door één van de bewoners van De Fagel. Hij knipte een lint door en opende hiermee officieel de nieuwste locatie van Amsta.21 november 2014Op woensdag 26 november 2014 wordt de kleinschalige woonvoorziening De Fagel van Amsta officieel geopend. Een prachtige locatie in de Staatsliedenbuurt waar Amsta verpleeghuiszorg biedt aan 24 ouderen met dementie. Jannette Hoek, locatiemanager van De Fagel: “Het is prachtig om op een kleinschalige manier zorg te kunnen bieden aan groepjes van zes bewoners. Huiselijkheid staat voorop: in de gezamenlijke woonkamer wordt samen gekookt en gegeten. Ook is er een heerlijke binnentuin waar bewoners met familie kunnen genieten van het buitenzijn.”14 november 2014Op donderdag 13 november was in buurtcentrum de Havelaar de officiële start van het project Ik wil met jou… in West waaraan Amsta Karaad deelneemt. Het project is een initiatief van de welzijnsinstelling Stichting Prisma. Eerdere edities vonden plaats in de stadsdelen Zuid, West, Centrum, Oost en Noord. Het project zorgt voor activiteiten dicht bij huis voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Activiteiten als sporten, filmen, koken en nog veel meer. Het project stimuleert ook kennismaking tussen bewoners met en zonder verstandelijke beperking. Amsta Karaad is een actieve partner in dit samenwerkingsverband.agenda »

Cliënten Service Bureau

Neem contact op met het Cliënten Service Bureau Verpleging & Verzorging: 020 589 00 50 en csbvenv@amsta.nl. Voor meer informatie over aanmelding kijk hier.

Het Cliënten Service Bureau Amsta Karaad kunt u bereiken via 020 589 00 43 en csb@amsta.nl. Voor meer informatie en aanmelding over Amsta Karaad kijk dan hier

Beide Cliënten Service Bureaus hebben elke werkdag een telefonisch spreekuur voor verwijzers van 9.00 uur tot 11.00 uur

Meer weten over hervormingen
in de zorg? 

Meer informatie vindt u op de pagina van Amsta Verpleging & Verzorging en Amsta Karaad